Home Home Home

Milaan in Volendam

Hallo. Wij zijn Henny Schokker en Jan Steur van TEN B. In 2004 startten we onze winkel na jarenlange ervaring als verkopers. Als vakidioten zijn we dag en nacht bezig met mannenkleding. Vooral in de winkel natuurlijk. Maar ook nemen we de tijd om internationale beurzen als die van Berlijn, Florence en Kopenhagen te bezoeken. Zo missen we geen trend en grijpen we de kans wanneer we een interessant nieuw merk zien.


In 2011 besloten we een nieuwe stap te zetten in onze ontwikkeling. In hetzelfde winkelcentrum De Stient verhuisden we naar een bijna dubbel zo grote ruimte op een A-locatie. In de eerste plaats konden we onze collectie zo nog veelzijdiger en sterker maken. Maar de ruimte en de locatie nodigden ook uit om eens flink uit te pakken met het interieur. We wilden geen doorsnee kledingwinkel, maar Milaan in Volendam.


Bij ons vind je het mooiste, het beste en misschien wel het verrassendste op kledinggebied voor mannen. Je hoeft niet naar Amsterdam, niet naar New York. Wij hebben het. Onze drempel is laag. We helpen je graag zonder poespas. Op z'n Volendams met een lekker bakkie koffie, in een geweldig mooie winkel. Kom gewoon eens kijken. Tot gauw.